Impresii de la webinarul despre marketing afiliat

Ieri am participat la webinarul cu tema Introducere in marketingul afiliat. Prezentarea despre marketing afiliat si cum poti castiga bani prin înscrierea intr-un program de afiliere a fost susținută de Bobby Voicu si moderata de Liviu Taloi.

In primul rand, pentru cititorii blogului care sunt mai novici in ale ultimilor practici web 2.0, webinar este o conferinta care se desfășoară prin intermediul internetului, toți cei prezenți la conferinta fiind conectati la internet.

A fost primul webinar la care am participat si mi-a plăcut, cu toate ca aveam informații despre cele prezentate, dar vorbitorii au reusit sa faca webinarul interactiv si deloc plictisitor. Webinar-ul mi-a dat și teme de gândit, cum ar fi realizarea unui blog de nișă, care sa satisfacă interesele/hobby-urile unui anumit grup de persoane. Am anumite planuri pe care sper sa le pun în practica pana la sfârșitul anului cu un blog de nisa, dar cu siguranță ca voi anunța și aici pe blog la momentul oportun.

S-a vorbit despre: retele de afiliere, ce înseamnă termenii de baza (CPA, CPL), cum sa se promoveze produsele, cum sa alegi cele mai bune oferte si retele.

Săptămâna viitoare, de la aceiași ora urmează al doilea webinar, cu tema Ce sunt, cum se creaza si monetizeaza Blogurile de Nisa, prezentat de Andrei Rosca de la bookblog. Daca va intereseaza, si mai sunt locuri, puteti sa aplicati aici.


Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.