Liceenele se imbraca asemenea tarfelor (!?!)

Nu credeam ca o sa zic vreodată asa ceva. Poate ca am îmbătrânit, poate ca gândesc altfel sau poate s-a ajuns prea de tot.

Azi, în zona liceului Spiru Haret, am vazut o puștoaică îmbrăcată total ciudat. Purta o fusta, pana la genunchi, din blana, și avea o geaca/bluza tot din blana, parca era dintr-un trib indian, echipata pentru timp friguros. In primul rând îmbrăcămintea o maturiza foarte mult și în al doilea rând parca era de pe centura.
Pe vremea mea, fetele ziceau ca sunt profesorii exagerați. Dar în cazul acestei fete, nu știu cum ar trebui sa se comporte profesorii, când ar scoate aceasta indianca la tabla. Sa o trateze ca pe un caz special, sa o trimită la psiholog-ul școlii, care ii poate spune ca dacă vrea sa iasă în evidenta nu trebuie sa se îmbrace ca o târfă, si daca se imbraca precum o tarfa nu va atrage privirile băieților serioși la care, poate (!?!) ca aspira ea.

Probabil ca are multe motive pentru care se îmbracă asa, de la a ieși în evidenta și pana a arata ca e la moda (oare?!?), dar ma-sa și tac-so nu o vad când pleacă de acasă sau când ii dau bani sa își ia haine de indianca? Daca se întâlnesc cu ea pe strada, nu se sperie? 🙂

Zic asta pentru ca știu ca nu e un caz izolat. Ieri, din același liceu, ieșea o alta fata care parca atunci se dăduse jos de pe cubul din club. Cu siguranță ca exista cel puțin o astfel de indianca si cubista în fiecare clasa de liceu din țara asta.

Un comentariu

  1. Eul

    30 septembrie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.