Citeste stiri cu Fast Flip

Google a lansat o noua aplicatie pentru citirea presei electronice denumita Fast Flip. Aceasta aplicatie permite utilizatorului sa vada rapid titlurile unor site-uri importante fara sa intre neaparat pe pagina acestora.

Fast Flip

Fast Flip este o nouă experienţă de lectură care combină cele mai bune elemente de imprimare şi articole online. Ca o revista, Fast Flip permite rasfoirea secvenţial prin pachete de ştiri recente, titluri şi subiecte populare, precum şi de feed-uri individuale de la editorii de top. După cum sugerează şi numele, este foarte rapid, astfel încât exista posibilitatea cautarii rapide printr-o mulitudine de pagini până când se gasesc titlurile interesante. În acelaşi timp, Fast Flip ofera agregare şi căutare în mai multe ziare şi reviste de top (dintre acestia New York Times, Washington Post, BBC, Cosmopolitan, Elle si Marie Claire Newsweek).

Fast Flip, personalizează, de asemenea, experienţa, prin luarea de indicii din selecţiile pe care le faceţi pentru a vă arăta mai mult conţinut din surse, subiecte şi jurnalişti care par să vă placa.

Google Fast Flip >

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.