Madonna la Bucuresti

Într-o societate în care suntem obișnuiți sa ne minunam la grozăviile manelistilor si de tot felul de știri de la ora 5, a venit timpul sa ne dam cu părerea și despre Madonna. Cei mai simpatici au fost aia care s-au trezit sa zica „cine e domne Madonna? o fi si asta vreo vedeta”. Pai daca nici Madonna, atunci cine? Dar fiecare își stabilește valorile în societate în funcție gradul de inteligenta.

A venit timpul concertului. In momentul în care a cantat o melodie gipsy si a ținut un speech despre discriminare, lumea a început sa huiduie. Au vrut sa arate, încă o data, ca suntem un popor de complexați și cum auzim ca în jurul nostru se vorbește despre țigani, imediat tresărim și noi. Dar poate ca Madonna poate sa vorbească cu detașare despre discriminare, neavând de suferit de urma țiganilor.

Țiganii, de fapt, rămăseseră afara, vindeau semințe și tot felul de obiecte specifice bâlciului. In schimb romanii erau înauntru.

madonna2 175_re madonna2 177_re

Per ansamblu am înțeles, de la cei care au fost la mai mult de 5 spectacole serioase, ca show-ul Madonnei a fost dezamăgitor. Datorita clădirilor din jur, probabil, nu s-a auzit mare lucru, si asta pentru ca nu avem locuri unde sa putem organiza concerte, in lipsa stadionului Lia Manoliu.

imagini antena3.ro

Comentarii (7)

 1. Alexandra

  27 august 2009
 2. tykryt

  27 august 2009
 3. g

  27 august 2009
 4. tykryt

  27 august 2009
 5. g

  27 august 2009
 6. tykryt

  27 august 2009
 7. Stefan

  1 septembrie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.