Yahoo messenger 10beta – o mare porcarie

Am downloadat varianta beta a Yahoo messenger 10 pentru ca ii făceau o reclama de genul Noul yahoo messenger este in orice limba și as fi vrut sa-l vad în limba romana. Însa orice limba nu include și limba romana, ci sunt prezente tot aceleași limbi străine care erau și pana acum.
Si m-a mai stârnit faptul ca în prezentarea lui se spunea ca poți sa adaugi in lista de messenger si contacte de la google mail. Dar nici lucrul acesta nu este accesibil. Îmi dau seama ca ei chiar mint în descrierea noului Yahoo messenger.

Singurele modificări sunt:

– introducerea Yahoo Updates, care ofera posibilitatea sa vezi ce updateuri au mai făcut amicii tai din lista de messenger, dar pot sa trăiesc și fără asta;

– o sortare a contactelor în funcție de disponibilitate, nume și activitate recenta (chiar nu am nevoie de lucrul asta!)

– in cazul unui apel video, nu se mai deschide o fereastra noua, ci imaginile se vor derula tot în aceiași fereastra. Nu bag mana în foc, nu am testat, dar asa se lauda ei :).

– și am observat și câteva skinuri noi.

Asa ca nu instalați varianta 10! Si nici nu se merita sa faceţi update de la varianta 9 la 10. Varianta 8 a messengerului este cea mai buna și mai stabila!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. Lucian
 2. Tony
 3. tykryt
 4. Alexandra
 5. Alexandra
 6. tykryt
 7. iuda
 8. Mario
 9. tykryt
 10. MIHAI

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.