Harta hot-spot-urilor cu acces gratuit la internet

Pe site-ul acvila.net se găseşte harta hot-spot-urilor cu acces gratuit la internet din Bucureşti.

Site-ul este de curând lansat şi de aceea sunt rugaţi toţi deţinătorii de hot-spot-uri sau cei care au cunoştinţă de existenta acestora, in Bucureşti şi în ţară, sa adauge hot-spotul pe harta.

Ideea mi se pare foarte buna, in primul rând pentru a cunoaşte restaurantele/barurile/cafenelele/parcurile cu internet gratis, în ideea de a ne stabili întâlnirile la care trebuie sa mergem cu laptopul după noi, ca distracţie sau pentru a discuţii mai profi sau chiar pentru turiştii care, aflaţi în trecere, doresc sa-şi verifice mailul/blogul.

In schimb stiu foarte multe hoteluri, de 3 sau 4 stele, de afara şi de la noi care percep o taxa exorbitanta pentru conectarea la un hot-spot wireless (am văzut si 5 euro pentru o jumatate de ora).

Azi am adăugat si eu 3 hot-spoturi pe care le cunoşteam, unul în Curtea de Argeş, altul in Piata Unirii din Alba Iulia, iar al treilea chiar la mine in cartier, in Bucuresti. Daca aveti la voi in oras hot-spot-uri care ofera internet fara a percepe o taxa nu aveti decat se le inserati pe harta de la acvila.net.

Comentarii (2)

  1. Mihai

    18 august 2009
  2. Lucian

    24 septembrie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.