Arsenal Park a fost inaugurat doar pe internet

Una dintre întâmplările care o sa ne rămână întipărite în minte o buna perioada de timp, a fost cea de la Orăştie, cu Arsenal Park.

Terminasem de vizitat oraşul şi ştiam ca mai trebuie sa bifam şi parcul – Arsenal Park. Am întrebat trecătorii unde este parcul, şi toţi ne îndemnau către cel de la intrarea în oraş, Parcul Tineretului, sau ceva de genu asta. Ajunşi aici ne dam seama ca nu e ceea ce cautam. Nu seamănă deloc cu Arsenal Park. Întrebăm putinii oameni care erau în parc la ora aia, dacă ştiu unde este Arsenal Park? Ciudat. Nimeni nu ştia şi se uitau la noi ca la nişte ciudaţi. Deja începusem sa cred ca fac o confuzie, ca poate parcul asta e în alt oraş. Am sunat prietenii ca sa caute pe net unde e Arsenal Park şi mi s-a confirmat ca nu ma înşel, exista articole pe net în care se specifica faptul ca Arsenal Park a fost inaugurat în 2008. Ne facem tupeu şi mai întrebăm. Eram uluiţi. Un oraş asa mic şi nimeni nu ştia de locul asta….

Întâlnim o doamna trecuta de 60 de ani, ne încercăm norocu’. Culmea doamna ştia! Ne zice ca e frumos acolo, ca a fost inaugurat anul trecut, sa ne ducem!

Facem asa cum ne zice, ajungem la locul cu pricina. Arata ca o baza militara (chiar este o unitate militara în zona)! La intrare avem parte de o noua surpriza! Portarul ne explica faptul ca Arsenal Park nu a fost încă inaugurat oficial, iar ce scrie pe internet nu este chiar adevărat şi ca a fost inaugurat mai mult pe net! Va mai dura pana la adevărata inaugurare, pentru care se munceşte intens!

Era ora 17 şi tocmai se termina programul, dar portarul este amabil şi  încearcă sa îşi sune şefu şi sa-i explice ca au venit nişte vizitatori de departe.
Şeful vine, ne explica încă o data ca Arsenal Park nu a fost încă inaugurat şi ca ceea ce scrie pe net sunt simple speculaţii. Îşi cere scuze ca nu poate sa ne plimbe prin Arsenal Park, spunând ca trebuie sa se duca la shopping.

Deci dacă aveţi de gând sa treceţi prin Orăştie şi sa mergeţi pe la Arsenal Park, trebuie sa o faceţi pana in ora 17 şi sa speraţi ca şefu’ nu trebuie sa se duca la shopping. Sau sa sunaţi înainte ca sa va anunţaţi vizita! Poate aveti mai mult noroc decat noi!

Comentarii (2)

  1. emiltm

    30 iulie 2009
  2. tykryt

    31 iulie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.