Melodii de la bunica: Ion Suruceanu – Ce Seara Minunata

In continuare ma mir câte melodii frumoase exista, iar eu nici nu ştiam de existenta lor. Dar, de aceea, exista şi vorba „omul cât trăieşte – învaţă”.

Ii mulţumesc lui g pentru ca mi-a semnalat existenta acestei melodii. Si, pentru ca azi este ziua lui, ii urez La mulţi ani!!! Sănătate „ca-i mai buna decât toate”  şi in viata sa primească tot ceea ce ii este de folos !!!!

Later edit: Mereu uit ca azi este ziua blogului. Împlineşte 3 ani !!! Îmi amintesc cu plăcere de săptămânile, lunile când am creat blogul. Petreceam, aproape toata ziua pe blog, încercând sa ma prind ce si cum…

Nu ma interesează ce lucruri bune am făcut. Ci mi-ar părea rău dacă as fi indispus pe cineva care a intrat si a citit ceva de pe blog, pentru ca atunci când l-am creat am vrut sa fie o pagina care sa descreţească frunti. Dar, de multe ori, nu am putut sa fac lucrul asta. Am avut şi eu frustrări şi probabil voi mai avea, dar sper sa domine lucrurile funny si articolele mele sa nu va lase indiferenţi.

Daca blogul ar trebui sa-şi pună o dorinţă de ziua lui, probabil ca şi-ar dori ca toţi cei care îmi comentează pe mess sau verbal, sa o facă pe blog, la secţiunea comentarii. Cred ca asta e singura lui dorinţă.

Săptămâna viitoare iau ţara la pas. Mai bine zis o parte a tarii. Va ţin la curent!

Comentarii (2)

  1. Alexandra

    10 iulie 2009
  2. g

    13 iulie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.