Gmail a iesit din beta

Gmail out of beta(2)
De o saptamana am inceput sa folosesc numai mailul de la Google. Pana acum foloseam in paralel yahoo si gmail. Dar de o saptamana nu vreau sa mai aud de yahoo, asa ca le-am trimis un e-mail celor care obisnuiau sa ma contacteze pe e-mail de la yahoo şi i-am anunţat de modificare. Initial as fi vrut sa renunt si la messenger, dar inca e foarte multa lume care n-ar da messengerul de la yahoo pe gtalk.

Acum pe bune, in mailul de la Google am de toate. Am reader, photos, docs, maps, groups, youtube, dar si multe alte setari ale mailului care pot sa imi simplifice viata si asa destul de complicata.

De cand am facut cunostinta cu Gmailul, am observat ca acolo jos scrie BETA. Azi a fost prima zi cand am observat ca Gmailul a iesit din Beta. Am crezut ca este o mica eroare, dar pe blogul lor anuntau ca:

Gmail, Google Calendar, Google Docs and Google Talk — both enterprise and consumer versions — are now out of beta. “Beta” will be removed from the product logos today, but we’ll continue to innovate and improve upon the applications whether or not there’s a small “beta” beneath the logo. Indeed, today we’re also announcing some other Google Apps features that we think will appeal to large enterprises: mail delegation, mail retention and ongoing enhancements to Apps reliability.

Asadar dupa 5 ani de cand incearca sa-si imbunatateasca serviciile, Gmail iese din Beta, dar asta nu inseamna ca acesta este produsul final. Cu siguranta ca vor mai exista imbunatatiri.

backinbeta
În timp ce Google Apps a renuntat la tag-ul Beta, Gmail, a lansat o nouă facilitate, care permite utilizatorului să SE întoarca la logo-ul Beta.Pentru astatrebuie mers la Setări, click pe Labs, iar apoi se selecteaza „Înapoi la Beta”, şi va fi in continuare Beta pentru Gmail. Asta in cazul in care vreti sa aveti mailul in continuare in Beta. Eu nu mai vreau!
Promit sa imi fac un obicei sa sa detaliez unele dintre functiile Gmail atat de laudate.

Un comentariu

  1. Roxy

    9 iulie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.