Noua imagine a berii Azuga

Ultima reclama pentru berea Azuga vrea sa ne amintească de glumele din perioada comunista şi se adresează în special nostalgicilor acelor vremuri.

Reclama este realizata de Cristi Mungiu, regizorul care a câştigat Palme D’Or la festivalul de la Cannes, cu filmul 4,3,2,1, şi s-a dorit reconstituirea unui schiţe de umor clasice asa cum erau pe vremurile Album-ului duminical, cu “pam-pam”, în care jucau Bibanu, Puiu Călinescu, Amza Pellea.

„Azuga se relansează sub un concept creativ nou – „La un pahar de vorbă”, dezvoltat de agenţia de creaţie Gavrilă & Asociaţii. Noua abordare prezintă Azuga drept o marcă autentică românească, o bere care te ajută să treci mai uşor peste necazuri, alături de care petreci momente plăcute împreună cu prietenii.”Sursa

Personajele din spot – Petrică şi Vasile – sunt jucate de actorii Constantin Babi, de la teatrul din Braşov şi Puiu Dănilă, de la teatrul din Târgu Jiu.

Azuga nu este prima bere pe care am baut-o cu tata, dar cred ca este una din primele beri pe care le-am băut. Era o bere specifica zonei şi imi amintesc ca nu era o bere rea, era chiar ok. Poate ca dacă as încerca acum nu as avea aceiaşi părere.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.