Imi place sa citesc

In general oamenilor le place sa citească, dar dacă întrebi când au citit ultima carte vor sta puţin sa se gândească şi în cazul în care nu au mai citit de mult, cu siguranţă vor da vina pe timp, şi vor spune ca oboseala sau stress-ul ii ţine departe de cărţi. Cam asa este, dar măcar în weekend 50-100 de pagini ar fi bine sa citim.

Când eram mic, mama îmi spunea sa citesc cât mai mult, pentru ca atunci când voi creste nu voi mai avea acelaşi timp la dispoziţie . Am crescut şi cam asa se întâmplă, dar nu vreau sa dau vina pe timp şi încerc sa citesc de fiecare data când pot, de fiecare data când am putina linişte, prefer sa nu devin asemeni contemporanilor răpuşi de timp.

Mai sunt oamenii aia care citesc în mijloacele de transport în comun. Mi se par de toata lauda. Chiar merita sa le cedezi un loc pe scaun. Mie spre exemplu, îmi place sa citesc în avion şi pe balcon, ca sa am lumina cât mai multa.

Ultimele carţi pe care le-am citit sunt: Ghidul nesimţitului(Radu Paraschivescu), Omul frumos (Dan Puric), Ghidul leneşului – mic tratat pentru leneşi rafinaţi(Tom Hodgkingson). Sunt cărţi bune, diferite din foarte multe puncte de vedere, dar va recomand in mod special Omul frumos, iar dacă a trecut mult timp de când nu aţi mai citit o carte, puteţi începe cu Ghidul nesimtitului, o carte uşoară, despre mitocanii din jurul nostru.

Acum citesc: A treia forţă-România profunda – Ovidiu Hurduzeu, Mircea Platon şi Antropologia Sfântului Ioan Gura de Aur – Vasile Sorescu.

Defecte în materie de citit? Pai încep foarte multe cărţi, dar mai greu le şi termin de citit.  Citesc primele 50 de pagini şi uit carte printr-un sertar. Îmi amintesc de ea peste un timp…

Sunt curios ce cărţi citiţi voi, unde citiţi, dacă aveţi timp…?

Autorul celui mai interesant comentariu va primi o carte cadou.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags:
Ultimele comentarii
 1. meetoo
 2. tykryt
 3. Marius
 4. meetoo
 5. meetoo
 6. tofanelus
 7. Mirela Ghita
 8. Anami
 9. Hoffa
 10. tykryt
 11. tykryt
 12. ramona
 13. meetoo
 14. Eusebiu
 15. Alexandra
 16. Annie
 17. tykryt
 18. Annie
 19. Crepsley
 20. andreea
 21. Annie
 22. Annie

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.