De ce este importanta Ora Pamantului?


Am fost întrebat ce am făcut de Ora Pământului. Pai ce sa fac? M-am uitat la meci…

Bineînțeles ca am stins lumina acasă, pentru ca am văzut meciul cu prietenii … 😀

Nu știu câtă lume a înțeles câte ceva din aceasta campanie desfășurată sub numele de Ora Pământului, dar ideea generala este sa exersam pentru a ne obișnui. Stingerea luminii este un pretext pentru a sensibiliza oamenii asupra problemelor ecologice.

Ideea de baza este sa stingem lumina când ieșim din camera, sa stingem lumina atunci când desfășurăm o activitate în care nu avem foarte mare nevoie de lumina, sa oprim apa când ne spălam pe dinți, sa nu aruncam gunoaie pe strada si o grămadă de astfel de lucruri pentru protejarea mediului înconjurător.
Si de data aceasta au fost câțiva idioți care nu au înțeles ce înseamnă Ora Pământului și s-au bătut cu pumnul in piept ca la ora respectiva, ei vor aprinde lumina în toata casa și vor da drumul și la mașină de spălat și la cuptorul cu microunde…. cui ii pasa ce fac ei? de parca i-am plăti noi curentul 😀 , mereu vor exista astfel de oameni care vor fi împotriva curentului.

Sunt curios ce ar face fraierii ăștia ca sa fie contra campaniilor Peta împotriva cumpărării blănurilor? Si-ar cumpăra blănuri cu orice ocazie? Nu prea cred. pentru ca nu sunt asa ieftine.
Sursa pozei

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. Alexandra
 2. g
 3. g
 4. g
 5. tykryt
 6. g
 7. Danny
 8. iLL
 9. tykryt
 10. iLL
 11. malex

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.