Poze de la inmormantare

Ion Dolanescu a murit. Dumnezeu sa-l ierte!

Cu siguranță ca a fost foarte iubit de către romani si mi se pare normal, ca omul a vrut sa-i înveselească toata viata lui. Nu i-a furat, nu i-a înjurat, ci i-a bine dispus sau le-a mai alinat suferința.

Nu ma apucam sa scriu dacă nu vedeam ca romanii s-au călcat în picioare ca sa ajungă la sicriul marelui cântăreț.

Mii de oameni şi-au luat rămas bun duminică de la Ion Dolănescu. Mulţimea s-a îmbrâncit să filmeze catafalcul cu telefonul mobil. Geamurile Ateneului Român au fost pe cale să se facă ţăndări. Sursa

Lăsând la o parte faptul ca eu nu m-as duce la manifestări in care se calca lumea în picioare, dar ii înțeleg pe cei care sunt dispuși se se calce în picioare pentru Michael sau pentru Madonna, dar sa te împingi și sa te iei la bataie ca sa-i faci poze unui mort cu telefonul mobil este de-a dreptul morbid. Oricât de mare fan ai fi, trebuie sa ai un minim respect pentru un om aflat chiar pe ultimul drum.

Aici se observa încă o data otevizarea populației și dorința de senzațional a romanilor. Dan Diaconescu trebuie sa fie mulțumit, planul lui cu otv-ul i-a iesit, btw a transmis cumva în direct și integral aceasta înmormântare? Pun pariu ca de câteva zile numai asa ceva a transmis.

Femeia din imagine ce o sa facă cu poza în care apare Dolanescu în sicriu. Probabil ca are un folder cu oameni morți în Pc.

Later edit: Acum îmi intra pe blog oameni care au dat search-uri pe google cu imagini cu ion dolanescu in sicriu sau înmormântarea lui Ion Dolănescu poze cu sicriul de aproape. O lume nebuna…

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Comentarii
  1. chirilov oana teodora

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.