DVD cu marele Dobrin

Azi se lansează la Pitești un DVD cu imagini din cariera marelui Nicolae Dobrin.

Marti, 7 aprilie, acest DVD se va vinde împreuna cu Gazeta Sporturilor, într-un tiraj de minim 100.000 de exemplare. Interesant este ca prin acest DVD nu se urmărește realizarea unui profit, ci mai mult crearea unei imagini.

Acesta este un prim omagiu adus marelui Dobrin după moartea acestuia (26 octombrie 2007) si, fiind cel mai mare fotbalist roman, chiar merita acest efort.

DVD-ul este un documentar de 75 de minute, facut de Marian Olaianos, realizatorul emisunii RE-PLAY de la TVR, si reprezinta cununa unei munci de 2-3 ani. Documentarul facut de mine cuprinde peste 200 si ceva de faze din cariera lui nea Gicu. Sunt unele faze chiar foarte vechi, de pe vremea cand exista Dinamo Pitesti. Pot fi vazute astfel imagini de la meciuri cu echipa de club contra lui Dinamo Zagreb, Ferencvaros, dar si de la echipa nationala, din partide cu Portugalia, Grecia sau importantul meci cu Cehoslovacia. In afara de aceste faze din meciuri, sunt tot felul de interviuri cu Nicolae Dobrin, din perioada anilor ’70-’80. Cea mai noua imagine din acest documentar este din 1990, de la meciul de retragere a lui Dobrin, cu o selectionata old-boys, la Pitesti. Se mai gasesc acolo si cadre de la Dobrin acasa, de cand fiul sau, Dan, era foarte mic, si chiar imagini cu nea Gicu plecand spre Mexic“.

Sursa

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Ultimele comentarii
  1. MihaiL-Bogdan NITU
  2. MihaiL-Bogdan NITU
  3. tykryt

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.