Si asa stick-ul s-a facut de 8 giga

Am observat ca a avut ceva succes concursul desfaşurat pe blog, pana acum au fost aproape 1000 de comentarii, cei drept multe au fost şterse pentru ca erau total aiurea si nu aveau legatura cu subiectul, si o persoana numai poate participa la concurs din cauza comentariilor total aiurea (spam).

La  început si-au anunţat foarte multi prezenta in cadrul concursului, dar unii, cei care au venit pe blog de pe siteurile de concursuri, au uitat sa mai intre, de aceea va recomandat sa va abonaţi la newsletter prin e-mail sau la feed-ul RSS, asta in cazul in care va place blogul, pentru ca dragoste cu sila nu-mi place nici mie.

In ultimul timp am hrănit foarte bine Corsair-ul de 4 gb astfel încât s-a făcut de 8 gigi. Acum promit sa nu-i mai dau mult sa mănânce si sa-l pun sa alerge ca sa-si menţină actuala capacitate de înmagazinare 😀 .

Acum mă gândesc si la următorul concurs care o sa-l organizez pe blog, de data asta o sa fie ceva mai diferit, adica numai vreau cantitate, mă interesează calitatea, aşa ca daca exista cineva care vrea sa sponsorizeze concursul îl aştept cu drag sa mă contacteze.

Btw trebuie sa va anunt ca un prieten de-al meu care are un site de wallpapere si-a lansat si el un concurs pe site, asa ca va recomand sa-l vizitati si sa-i luati premiul.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Tags:
Ultimele comentarii
  1. g
  2. andrey10
  3. tugovanka
  4. vladxss

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.