Vanzatorilor din fast-food-uri

Cu siguranta ca ati observat stilul vanzatorilor de la fast-fooduri gen Burger King, McDonalds, KFC. Ei pun întrebările la modul ăsta: ” meniul sa fie cu o porţie de cartofi mare?… sa fie cu suc?,  sa fie cola, pepsi sau sprite? … sa fie cu maioneza…” bla bla bla, numai asa intreaba,  mereu cu „sa fie”. Sa fie, frate, sa fie

Nu ştiu de ce ii învaţă sa vorbească in felul ăsta, cu „sa fie”, pentru ca sunt de-a dreptul enervanţi. Uneori îşi ţin respiraţia și vorbesc foarte repede, încât ai impresia ca o sa explodeze și pe de alta parte, nici nu am timp sa trec prin filtrul meu toate întrebările pe care mi le recita, dar am noroc ca m-am obişnuit cu ei și mă gândesc dinainte ceea ce vreau sa comand.

Acum un an când mâncam foarte des la KFC, ştiam exact ce vreau si ceea ce urma sa fiu întrebat, aşa ca ii spuneam tipei  chiar in ordine întrebărilor, nelăsând-o sa mai recite poezia: ” o porție de 5 crispy, cu o cola mare, porţie de cartofi prăjiţi mare, fără chifle și cu maioneza, aici, ci nu la pachet”, dar tot trebuia sa mă mai întrebe: „porţie de cartofi sa fie mare?” 🙂 sau ceva in genul ăsta și de aici uita tot și îmi punea din nou toate întrebările pe care le ştia și dacă o trezeai din somn la 3 noaptea .

Deci politeţe politeţe, dar nici chiar aşa, ca ştiu ca nu sunteţi roboti si nu as vrea sa îmi dea sa mănânc un robotel teleghidat. De aceea prefer stilul chelnerilor din restaurant.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. Anonim
 2. tykryt
 3. MihaiL-Bogdan NITU
 4. tykryt
 5. g
 6. -yoyo-
 7. dede
 8. cristina
 9. cristina
 10. tugovanka
 11. tugovanka
 12. cristina
 13. maria
 14. andrey10
 15. Andra
 16. Andra

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.