De acum vei putea schimba reţeaua, păstrându-ti numărul de telefon

Intr-o perioada in care se creaza prietenii in functie de reteaua de telefonie mobila careia ii esti fidel/a, conform unei celebre reclame, iata ca a aparut o lege foarte inteleapta:

Incepand de marti, 21 octombrie 2008, utilizatorii serviciilor de telefonie mobila vor putea trece de la o retea la alta, fara sa mai fie nevoiti sa isi schimbe numarul de telefon. Faptul ca un abonat va avea acelasi numar de telefon, indiferent de retea, ar starni insa confuzie in randul clientilor, pentru ca acela care formeaza numarul nu va mai sti exact in ce retea este cel catre care se indreapta apelul. Situatia poate duce la facturi mai mari, mai ales in cazul celor care au tarife mai mici pentru convorbirile in retea. Din acest motiv, ANRCTI a cerut companiilor de telefonie mobila sa introduca un ton distinctiv care sa ii avertizeze pe clienti ca numarul celui apelat a fost mutat intr-o alta retea.
Citeste mai mult>

Astfel de acum se pot infiltra spioni in cadrul retelei de telefonie rivale, spioni ce vor dori cresterea facturilor membrilor acestei retele si in final lichidarea ei.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

Comentarii (2)

  1. iulys

    21 octombrie 2008
  2. Tykryt

    21 octombrie 2008

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.