Ziua barbatului este, oficial, pe 5 mai

Astăzi s-a lansat oficial site-ul Ziua Barbatului. Pe site se poate vota ca 5 mai să fie ziua oficială a bărbaţilor şi, normal, să fie zi liberă.

Fiecare bărbat contează. Fiecare vot este un pas înainte. Pentru a vota, trebuie să găseşti echipele Bergenbier şi să semnezi pentru proiectul nostru de lege. După ce ai votat, ajută-ne să strângem cât mai multe voturi, vorbind cu toţi cei pe care îi cunoşti. Împreună, vom face ca rezultatul final să merite efortul.

Nu văd rostul acestei campanii atâta timp cât în Parlament s-a votat deja ca data de 5 mai să fie, in mod oficial, Ziua Barbatului, sarbatoare legală a României.
Să înteleg că parlamentarii le-au dat planurile peste cap celor de la Bergenbier, dar ei vor neapărat ca imaginea Bergenbier să fie asociată cu ziua bărbatului şi continuă campania.
Ce-i face pe ei să creadă ca eu aş bea Bergenbier în loc de Heineken pe 5 mai?
Nici spotul cu ziua bărbatului nu este prea strălucit în comparaţie cu reclamele din anii trecuţi.

Daca vrei sa fi anuntat cand apar articole noi pe blog aboneaza-te la feed rss(daca nu stii ce inseamna feed rss intra aici). Daca nu dispui de acest serviciu te poti abona prin e-mail si astfel vei primi ultimele articole de pe blog sub forma de e-mailuri.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Comentarii
  1. informa

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.