Programarea concediilor

Gândindu-mă la viitoarele concedii, mi-am propus ca până pe la 40 de ani să nu mă duc să-mi fac concediile la all inclusive-uri. Mi-am propus să mă plimb și să descopăr frumusețea acestui continent, și dacă va fi cu putință și a altor continente.

Iar după 40 de ani, când acumulez mai multă oboseală, când o să mă plictisesc de atâta alergat, am să aleg să stau cu burta la soare…

În concediul de anul trecut am străbătut cam 6.000 de km. Nu pot spune că a fost obositor. Am avut noroc cu autostrăzile ungurilor, ale austriecilor, nemților și danezilor. Aș fi avut nevoie de mai mult timp și de mai mulți bani ca să poposesc în locurile frumoase pe care le-am văzut în trecere.

Programarea concediilor este o chestie care te scoate din rutina zilnică, este un moment de bucurie și în același timp te motivează. Începi să pui deoparte zeci sau sute de euro pe lună, ca să fie puși bine. Dacă nu vin vremuri grele, sunt folosiți în concediu.

Dacă țelul meu de acum este să văd cât mai multe locuri din Europa, iar țelul de după 35 va fi să văd și alte continente, un amic trecut de 40 (care a văzut și ceva continente) se gândește și se interesează despre zborul pe lună. Eu nu merg cu gândul până acolo :).

Comentarii (2)

  1. vasiauvi

    10 iulie 2011
  2. tykryt

    11 iulie 2011

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.