14 aplicații Android pe care le folosesc

Dolphin Browser – inițial am avut Opera, dar s-a crash-uit de cateva ori și am ajuns la Dolphin, care imi place foarte mult și nu mi-a creat probleme.

Advanced Task Killer– Androidul mănâncă foarte multe resurse, așa că ATK este o aplicație binevenită la casa telefonului tău cu sistem de operare Android.

Aldiko am găsit foarte multe cărți free ce pot fi citite pe Aldiko. Pe Kindle pentru Android am găsit doar două cărți gratuite, așa că Aldiko rulează fin și are cam aceleași opțiuni de citire ca și Kindle.

Goggles permite căutarea pe internet pornind de la fotografii făcute cu telefonul mobil. Nu pot spune că am testat cu adevărat această aplicație, am făcut o poză la Intercontinental și a recunoscut-o…

Uninstaller – o aplicație care te ajută să dezinstalezi aplicațiile de care te-ai plictisit pe telefonul tău cu Android.

Shazam – este aplicația care recunoaște melodia pe care o asculți la TV sau radio, folosind microfonul si conexiunea de date (GPRS sau WiFi) a telefonului. Știe și melodii românești, mai puțin manele.

CamScan cu această aplicație telefonul se transformă într-un scanner. Aplicația știe sa optimizeze automat pozele, să facă crop, să creeze PDF-uri și să uploadeze în conturile Google Docs, Box.net, Evernote și Dropbox.

Cinemagiaaplicație cuprinde programul cinematografelor din România, dar și programul tv complet.

Photoshop expressvarianta pentru Android a celebrului editor foto. Cuprinde funcții precum Crop, Rotate, Flip, Contrast, Brightness, Exposure, Saturation.

Hotnewseste singurul portal de știri din .ro care are o aplicație pentru Android în acest moment, așa că îl folosesc.

TweetDeck – dintre toate aplicațiile pentru social media pe care le-am testat (TweetCaster, Seesmic), TweetDeck-ul este singurul care îmi place.

TechNewscu ajutorul lui citesc cele mai tari site-uri despre tehnologie. Cuprinde: Techcrunch, Wired, Slashdot, PC World, Engadget, Geek, Gizmodo, Information Week, Lifehacker, Mashable.

Winamp – celebrul utilitar pentru muzică este prezent pe Android Market cu o aplicație reușită. De multe ori am impresia că este mai bună decât varianta pentru Windows.

Soccer LiveScoresoferă rezultate din foarte multe campionate. Chiar și din partide amicale.

Mai citeste aici si despre alte aplicatii pe care le folosesc.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. danut
 2. Marian
 3. r4cer
 4. Dennis Teodorescu
 5. calin
 6. tykryt
 7. anonim
 8. petrean paul

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.