Păreri despre HTC Wildfire

Cam de o săptămână butonez un HTC Wildfire. Este primul meu telefon cu touchscreen și în același timp primul cu sistem de operare Android.

Cred că n-o să mă plictisesc niciodată de HTC Wildfire. Are o grămadă de aplicații (o aplicație de călcat rufe îi mai trebuia) care se găsesc pe Android Market. Dacă vrei să citești cărți le poți downloada și vizualiza cu aplicații speciale pentru Android cum ar fi (Aldiko sau Kindle), de asemenea sunt foarte multe aplicații sau teste de cultura generală în limba română.

Are 5 display-uri ( virtuale ) care pot fi costumizate după dorințele fiecăruia. Telefonul este dotat cu o camera foto de 5 megapixeli care face poze destul de bune la lumină. Camera este dotată cu un blitz care se declanșează automat atunci când nu este lumină îndeajuns pentru realizarea unei poze. Blitzul este folosit în cadrul aplicației FlashLight și pe post de lanternă (aplicație destul de faină).

Wireless-ul merge foarte bine. Am observat că atunci când am wireless-ul dezactivat bateria ține mai mult. De fapt singurul minus al telefonului cred că este bateria, care ține cam o zi jumate în condiții în care îl butonez foarte mult și cu wireless-ul activat. Din câte am înțeles toate smartphone-urile au problema asta și cu timpul bateria va deveni mai rezistentă.

Până și încărcătorul este destul de interesant și conform noilor reglementări UE, adică este prevăzut cu conector micro USB.

Cât despre navigația GPS, aceasta merge și offline cu o aplicație de la iGO pentru HTC.

Am să revin cu un articol despre cele mai interesante aplicații pentru Android.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. vasiauvi
 2. tykryt
 3. vasiauvi
 4. douazecisidoi
 5. tykryt
 6. vasiauvi
 7. bib
 8. tykryt
 9. ovidiu
 10. andrei
 11. andrei
 12. tykryt
 13. andrei
 14. tykryt
 15. eee
 16. alyn
 17. Ciprian
 18. darius
 19. laur
 20. tykryt
 21. laur

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.