Telefoanele mele

Voi mai țineți minte ce modele de telefoane ați avut?
Cu toate ca nu am fost si nici nu sunt genul de persoana care schimba telefoanele ca pe ciorapi, cu greu am reusit sa-mi amintesc toate modelele de telefoane pe care le-am avut.

Într-un final, după ce am ținut articolul asta o luna în draft, mi-am amintit toate modelele de telefoane care mi-au stat prin buzunare.

Perioada 1999 – 2002 Primele doua au fost Alcatel. Intai a fost Alcatel One Touch Easy si apoi Alcatel OT300.

Pentru un timp foarte scurt am avut cel mai utilizat telefon de pe vremea cărămizilor, adică un Bosch.

Perioada 2003 – 2004 Am trecut la un telefon fara antena si mult mai mic, imi incapea cu usurinta in buzunare si pentru prima data a aparut sentimentul ca nu-mi gasesc telefonul in buzunar. Primul telefon fără antena a fost Sony Ericsson. Am avut modelul T200. Apoi tot pentru o scurta perioada de timp am avut un Nokia 3210.

Perioada 2004 – 2005 este cea în care trec pe Motorola, cel mai mare producator de telefoane pe vremea aceea (cred ca intre timp a fost depasit de Nokia). Acest Motorola este si primul meu telefon cu display color. Îmi amintesc ca avea o baterie foarte sensibila, incat daca era foarte frig afara mi se închidea telefonul pentru ca pur si simplu îngheța bateria.

In perioada 2005-2006 a fost cea in care am avut primul telefon cu camera foto, Vga, ce-i drept.

Apoi m-am gândit ca dacă vreau sa fac poze pot sa-mi iau un aparat foto, dacă vreau sa filmez pot sa-mi iau o camera video si exemplele pot continua.

Nu pot sa uit nici perioada cu abonamentul Connex Cent. Bineînțeles ca am avut un astfel de abonament, care m-a invatat sa vorbesc mult la telefon. Erau 500 de minute pe care trebuia sa le vorbesc doar în weekend si cu ajutorul prietenilor chiar reușeam.

Comentarii (2)

  1. g

    2 iulie 2010
  2. DavE

    2 iulie 2010

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.