Mici tepe de la Vodafone

Anul trecut mi-am dezactivat o extra-opțiune de 7 euro, la abonamentul de la Vodafone. Ei au fost draguți si m-au sunat sa-mi spună ca pentru numai 3 euro îmi pot oferi 240 de minute în rețea, adică jumătate din minutele pe care le aveam la extra-opțiune de 7 euro. Mi s-a părut ok noua oferta și am acceptat-o. Au trecut 3 luni și mi-am dat seama ca nu vorbesc cele 240 de minute și mi-am dezactivat extra-opțiunea.

Acum la mai mult de 6 luni de la decizia de a renunța la extra-opțiune, m-am uitat și eu pe factura, pe care o primesc pe e-mail, mai nou, sa vad de ce plătesc lunar 40 de roni și nu prea ma omor cu vorbitul. Citind factura am observat ca plăteam abonamentul de 3 euro, dar și o taxa de minute (de 3 euro). Taxa de minute? Care minute? Am numai 30 de minute din alea de fidelitate, cu toate ca le sunt fidel de vreo 7-8 ani … și cam atât.

Pun mana pe telefon, sun la steluță, ii spun duduii respective cum sta treaba, ma tine în telefon 10 minute, apoi îmi zice ca s-a produs o eroare și ca ei au uitat sa scoata acesta taxa de minute. Deci ei mi-au scos extra-opțiunea, dar m-au taxat în continuare … au uitat … 😀 . Niciodată nu au uitat sa nu ma mai taxeze sau sa îmi ofere mai multe minute gratis, chiar s-a întâmplat sa uit sa plătesc abonamentul, dar ei nu au uitat sa mi-l închidă, dar acum au uitat sa îmi oprească taxa asta de 3 euro.

In fine, problema s-a rezolvat și suma pe care am plătit-o în plus timp de 6 luni mi se va scădea din următoarele facturi.

Oarecum i-am păcalit pentru ca acum euro este mai mare decât lunile trecute 😀 , dar, lăsând gluma la o parte, cred ca sunt foarte mulți oameni care nu-și dau seama de astfel de taxe și plătesc asa aiurea către Vodafone.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. Danny
 2. MihaiL-Bogdan NITU
 3. Marius
 4. tykryt
 5. tugovanka
 6. ironiquelife.com
 7. claus
 8. a
 9. Mircea Vasile Petrescu

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.