Ce am facut in ultimii 10 ani

Acum 10 ani eram in clasa a 9-a. Eram cu totul visator si aveam impresia ca am lumea la picioare.

Acum 9 ani eram, normal, ca nu am ramas repetent, in clasa a 10-a. Din perioada asta am cativa prienteni buni  si in prezent, cu care ma mai intalnesc in concediu sau de sarbatori, datorita faptului ca locuim in orase diferite.  In perioada liceului eram un microbist inrait, din fericire am cam scapat de … microb si ma uit la fotbal numai cand joaca echipa mea favorita(F.c. Arges).

Acum 8 ani incepusem sa ma gandesc la ce o sa fac in viitor, pentru ca trebuia sa aleg o facultate spre care sa ma indrept …

Acum 7 ani am dat bacu’, l-am luat si am ales  Facultatea Ingineria mediului. Anul asta a insemnat si trecerea de la un oras de 30.000 de locuitori la unul de 2 milioane…A fost cam greu ce-i drept, dar m-am acomdat repede, pentru ca, nu-i asa?, chiar nu aveam de ales. A insemnat acomodarea cu caminul studentesc…in fine a fost o treapta spre maturizarea mea. Am inceput sa imi fac amici si aici, iar unii imi sunt prieteni foarte buni si in prezent.

Acum 6 ani habar n’am cum era. Probabil erau multe partyuri, iesiri la munte si la mare, o viata in care nu aveam foarte multe griji.

Acum 5 ani incepeam sa constat ca alesesem o facultate grea, aveam multe proiecte, sesiuni grele, multe restante…

Acum 4 ani tinund-o in aceleasi sesiuni de petreceri si de invatat am intalnit o fata cu care am fost impreuna urmatorii 3 ani din viata mea, de fapt era chiar o colega de facultate. Au fost foarte multe momente frumoase petrecute impreuna…si cred ca ea mi-a eclipsat acel an.

Acum 3 ani probabil ma pregateam pentru licenta.

Acum 2 ani am terminat facultatea, m-am angajat in domeniul facultatii pe care o teminasem. Am reusit sa lucrez 2 saptamnai si apoi sa imi dau demisia. Am plecat la actualul loc de munca, si momentan cred ca am facut o alegere foarte buna.

Anul trecut a fost unul in care mi-am dat seama cine sunt cu adevarat. A fost un an in degrade, l-am inceput destul de prost, dar l-am terminat cu bine. A fost anul in care mi-am dat seama ce fel de oameni ma inconjoara. Daca ma uit in folderul cu poza imi dau seama ca asta a fost cel mai bogat an de pana acum.

2008? Cred ca este cel mai bun an al meu de pana acum.

La multi ani 2009!!!

Comentarii (5)

 1. Anonim

  5 ianuarie 2009
 2. ecommerce

  7 ianuarie 2009
 3. tykryt

  8 ianuarie 2009
 4. Mihai

  1 februarie 2009
 5. tugovanka

  27 februarie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.