Cine sunt Mondenii ca sa isi bata joc de Hagi?

Aseara m-am uitat la Mondenii. Alta data imi placeau, acum am observat ca au devenit plafonati rau de tot. Dar nu de asta m-am apucat sa scriu, ci pentru ca aseara Mondenii au creat un moment de „mare amuzament” in care s-au apucat sa-si bata joc de Hagi. Chiar de Hagi, unul dintre simbolurile Romaniei.
Pe mine nu ma intereseaza cate carti a citit Hagi, pentru ca el nu apare la tv ca sa vorbeasca despre opera lui Eminescu, si incercand sa isi dea cu presupusul despre aceasta nu face altceva decat sa dea cu stangul in dreptul. Nu, nu acela este Hagi, el este un om care se pricepea sa joace fotbal foarte bine, el este jucatorul care la fel ca pe alte milioane de romani m-a facut fericit. Acela este Hagi si de aceea nu o sa il uit si am sa il respect toata viata.
Acum la cativa ani buni dupa acele momente de vis, vin acesti muritori de rand, numiti „comedianti”, care vor disparea in cativa ani si nimeni nu-si va mai aminti de ei, vin sa rada de el, de marele Hagi.
Chiar nu am inteles momentul acesta de mare rafinament in care se face haz pe seama lui si mi se pare impardonabil, pentru ca Hagi, nu este un Guta sau un nesimtit al zilelor noastre care sa fie terfelit asa cum … au Mondenii chef.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Tags:,
Ultimele comentarii
 1. iulys
 2. Tykryt
 3. Irina Manea
 4. Luchian_b2
 5. Tykryt
 6. g
 7. g
 8. DJAx3L

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.