Da, Netflix este disponibil în România

netflix-romaniaÎncepând de azi, 6 ianuarie 2016, serviciul de video la cerere, Netflix, este disponibil și în România.

Netflix a devenit disponibil în 130 de țări, printre care și România. În total, Netflix este accesibil în 190 de țări din lume.

S-a vorbit încă de la începutul lunii decembrie despre posibilitatea apariției Netflix în România, dar mai multe persoane credibile din online-ul românesc au adus exemple că Netflixul în România este doar o utopie, dar iată că s-au înșelat.

Urmează să vedem câți români își vor face cont (legal) pe Netflix. Eu unul mi-am făcut deja cont și acum aștept ca aplicația Netflix să fie disponibilă și pe tv-ul meu.

Prețurile abonamentelor Netflix

Serviciul are trei planuri tarifare: Basic—7,99 euro/lună pentru un singur ecran, Standard — 9,99 euro/lună, pentru două ecrane și varianta HD inclusă, și Premium-11,99 euro/lună, cu toate opțiunile și patru ecrane pe care pot fi urmărite filmele.

Ce este Netflix?EC1_2342

Netflix este principala rețea de televiziune prin Internet pentru filme și seriale. Prestează servicii la peste 70 milioane de utilizatori, care pot vedea ce doresc, când doresc și pe aproape orice dispozitiv conectat la Internet, pot relua, pune pauză și pot urmări conținutul dorit fără reclame sau compromisuri.

Netflix este disponibil pe aproape orice dispozitiv cu conexiune la Internet, precum PC, laptopuri, tablete, smartphoneuri, smart TV și console de jocuri video.

Vezi aici comunicatul de presă oficial.

Primele impresii despre Netflix

Îmi plac serviciile de video la cerere, dar până acum nu am avut cont pe Netflix.

  • La crearea contului, prima lună este gratuită, dar cu toate acestea trebuie să introduceți detaliile cardului sau contul Paypal.
  • Am observat că filmele pot fi urmărite cu subtitrare, dar nu în română.
  • Există secțiune specială pentru copii.

Voi reveni cu alte impresii, dacă este cazul.

Later edit: Aplicația Netflix pentru Samsung tv este funcțională.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.