Mircea Diaconu, europarlamentarul?!

Mircea Diaconu este un actor genial, dar un om politic execrabil. In 2008 a fost ales parlamentar din partea Colegiului Curtea de Arges si, fara sa vreau, l-am urmarit cu atentie. Vorba vine l-am urmarit, pentru ca omul politic Mircea Diaconu nu a facut nimic pentru comunitatea respectiva. El a fost votat doar pentru faptul ca era actor celebru si pentru ca se nascuse in zona. Omul habar nu avea despre ce se intampla in zona. Venea la conferintele de presa si i se soptea ce sa spuna.

Diaconu a fost pentru o scurta perioada de timp si ministru al culturii. Un moment bun pentru a face ceva pentru zona Curtea de Arges deoarece cateva proiecte de patrimoniu din Curtea de Arges erau blocate la Ministerul Culturii. Diaconu putea sa ajute foarte mult, dar omul nu avea habar despre proiectele alea, avea alte interese.

Acum Diaconu vrea sa candideze ca europarlamentar la urmatoarele alegeri. Nu i-as da semnatura, dar sigur nu va fi ales. Nedumerirea mea este urmatoarea: ce ar putea sa faca Mircea Diaconu la Bruxelles? In schimb salariul de europarlamentar este frumos.

Tot respectul pentru actorul Mircea Diaconu!

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.