Tanti Elvira de la InfoBraila

Vara trecută am colaborat cu o firmă din Marea Britanie pentru plasarea de articole advertoriale pe site-uri românești de calitate (când spun de calitate mă refer la valoarea page rank-ului).

Unul dintre site-urile cu care am colaborat a fost și www.infobraila.ro. În comparație cu alții m-am înțeles bine cu brăilenii și au publicat articolul foarte repede, iar plata s-a făcut imediat. Singura mea condiție era să țină articolul publicitar în arhiva site-ului timp de 1 an de zile. Și pentru a merge totul cât mai repede, articolul publicitar era redactat de mine.

Așadar totul a mers perfect cu site-ul de știri din Brăila până când m-au contactat cei din UK să mă întrebe ce s-a întâmplat cu articolul pentru că a fost șters de pe site. Mai precis link-ul putea fi accesat, dar era redirecționat spre pagina lor de Youtube. Am luat legătura prin e-mail și telefon în mai multe rânduri. Dacă la telefon mi s-a răspuns și mi s-a promis că se va rezolva problema, e-mailurile mele au rămas fără ecou. Cei din UK insistă să rezolvăm problema. Nu au experiență cu astfel de neserioși, eu am acumulat deja experiență.

Aviz viitorilor colaboratori ai celor de la infobraila.ro!

Comentarii (2)

  1. Catalin Iordache

    14 februarie 2013
  2. tykryt

    19 februarie 2013

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.