„Recrutare” – head and heart hunting

A aparut un nou concept pentru mediul business din Romania: „head and heart hunting” propus de agentia de matchmaking UmbrellaforTwo !

Serviciul este dedicat profesionistilor din mediul business care sunt in cautarea celeilalte jumatati.
Practic, UmbrellaforTwo a preluat principiile de head-hunting din recrutare si le-a transpus in aria sentimentala. Astfel, procesul este similar cu cel al recrutarii si selectiei pentru un job din cadrul unei companii. Agentia este pregatita sa caute proactiv persoane in afara bazei de date, sa selecteze potentiali parteneri in functie de cerintele clientilor sai si sa prezinte o lista scurta din care acestia pot alege persoanele pe care doresc sa le intalneasca. Daca intr-o zi o sa primesti un telefon din partea unui consultant UmbrellaforTwo care te invita la o discutie spunandu-ti ca s-ar putea sa cunoasca persoana potrivita pentru tine, chiar daca initial te face sa zambesti, ulterior s-ar putea dovedi o propunere interesanta.

Asa cum stiu eu, sunt foarte mult oameni care mucesc peste programul normal de lucru, asa ca ideea celor de la UmbrellaforTwo este binevenita. Din moment ce le este gasita o partenera ar trebui sa-si faca si timp pentru intalnire.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.