Ce usor poti sa ajungi dj

Sa luam exemplu celebrului Fizz.

I-a plăcut melodia Deja Vu, cantata la început de Play and Win și s-a gândit sa o cumpere. A negociat și a luat-o cu 5000 de euro. Omu’ asta nu și-a adus cu nimic contribuția pentru melodia Deja Vu. Nu a cantat, nu a mixat, nu a stat în studio când s-a înregistrat melodia, nu le-a făcut popcorn celor care trudeau pentru cantec, nu a făcut absolut nimic. A  ascultat melodia, i-a plăcut și a zis bre, ce-ar fi sa cumpăr io melodia asta, ajung celebru… Si a luat-o. E a lui.

Apoi și-a ales un nume. Nu putea sa reapară cu numele de Fizz. A ales sa se numească Bob Taylor (numele lui real este Croitoru, dar neah’ altfel suna în engleza).

Si-a făcut site. Are secțiune de discografie, unde a trecut numai melodia Deja Vu. Poate în viitor mai cumpără si alte melodii 🙂 și discografia va fi mai bogata.

Acum apare la tv cu melodia asta, poate ca are și concerte :)… cine știe…sigur se descurca – are laptopul in fata – ii da play, si in timp ce melodia se deruleaza, el vorbește pe mess, își actualizează contu de hi5 sau poate baga un solitare, dar DJ se numește.

Mi-a plăcut descrierea de pe site:

Deoarece nu suporta non-valorile, oamenii ingamfati si ipocrizia, artistul a infiintat o campanie impotriva fitelor… bla bla bla

Si-a tras si videoclip, iar acum toata lumea crede ca a aparut un super Dj, unu’ Bob Taylor :).

Un comentariu

  1. Lungu Alin

    4 octombrie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.